B-Sound


b-sound, klinkt goed!

Het Zwitserse b-sound levert installatiedozen en inbouwsystem voor luidsprekers van wereldklasse. Deze dozen kunnen op een zeer unieke manier in een betonnen plafond gegoten worden of ze worden simpelweg in de muur geplaats. Hun toewijding dwingt b-sound ertoe om de bestaande producten voortdurend te verbeteren en te vernieuwen. Het flexibele productdesign, gecombineerd met dimensioneringsopties en extra adaptercomponenten bieden eindeloze mogelijkheden en kant-en-klare oplossingen. Zo heeft b-sound ook een “out-of-the-box” oplossing voor de meeste van de Origin Acoustics inbouwluidsprekers die Invision Europe vertegenwoordigd.

b-sound streeft naar het produceren van een betere geluidsweergave dan andere conventionele installatiedozen en ze hebben bewezen dat hun systemen een uitstekende isolatie en geluidsreproductie garanderen.

Ontworpen met oog voor detail, ondergaan de b-sound producten strenge kwaliteitscontroles gedurende het gehele productieproces. Het streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit begint met het gebruiken van geselecteerde materialen die een ongeëvenaarde geluidsweergave kunnen leveren die andere producten en installatiedozen, die conventionele materialen gebruiken, eenvoudigweg niet kunnen evenaren. Al de b-sound producten worden op een hoogwaardige manier in Zwitserland geproduceerd.


B-Sound Producten:

Euroboxx

Wallboxx

Secoboxx

INVISION EUROPE IS EEN ONDERDEEL VAN INVISION ACTIEF IN NEDERLAND, BELGIE EN LUXEMBURG
HOOFDKANTOOR: INVISION, BURY ST EDMUNDS, SUFFOLK, UK

© Copyright 2016 Invision