AudioControl


AudioControl, Laat goed geluid geweldig klinken

AudioControl is een Amerikaanse fabrikant van high-end audioapparatuur. Seattle gelegen in De Pacific Northwest waar AudioControl vandaan komt is een muziek- en technologienirvana. Een regio die bekend staat om zijn coole geluid en wereldschokkende innovaties. Misschien is het iets in het water……. Dat zou de 40 jaar durende geschiedenis van AudioControl met betrekking tot het van nul ontwerpen en bouwen van fantastische audioapparatuur kunnen verklaren.

Ze zijn niet groot en ook niet zo klein. Gewoon een groep obsessieve audiodeskundigen – waaronder enkele van de beste technici ter wereld – die audioapparatuur maken voor mensen die van geweldig geluid houden, ongeacht of die liefde nieuw is of al lang bestaat. AudioControl is ervan overtuigd dat geweldig geluid je humeur kan verbeteren, geluk kan veroorzaken en je kan laten glimlachen zonder dat je weet waarom; het kan je een vrolijk gevoel geven. Luister eens, het kan je kijk op je leven veranderen.

De AudioControl range van producten bestaat uit high-end Audio/Video Receivers, Processor voorversterkers en multi-zone en single-zone audio versterkers.


AudioControl Producten:

Multi-Zone Amplifiers

Network Amplifiers

Zone Amplifiers

Receivers

Pre-Amp Processors

Theatre Amplifiers

INVISION EUROPE IS EEN ONDERDEEL VAN INVISION ACTIEF IN NEDERLAND, BELGIE EN LUXEMBURG
HOOFDKANTOOR: INVISION, BURY ST EDMUNDS, SUFFOLK, UK

© Copyright 2016 Invision